Navigácia

Kitl Syrob - pre zdravé domáce limonády

02. 2. 2016 | Články
Kitl Syrob - pre zdravé domáce limonády

Syroby Kitl pre zdravé domáce limonády

Kitl Syrob sú vynikajúce husté sirupy vyrábané podľa tradičných domácich predpisov. Majú lahodnú chuť a sú ideálne na prípravu domácich limonád, horúcich nápojov aj na ochutenie kokteilov alebo rôznych ďalších drinkov. Syroby sa vyrábajú z čerstvých bylín v BIO kvalite, syroby z ovocnej radu potom obsahujú vysoký podiel ovocnej zložky. Rastliny spracovávame za studena, vďaka tomu sú sirupy bohaté na látky zdraviu prospešné, aromatické a chuťové.

Prečo sa sirup volá Syrob?

Chceli sme vyrábať bazový sirup tak, ako sa po stáročia v domácnostiach vyrábal a ako si ho mnohí robia dodnes. Išli sme do turnovského múzea za pani riaditeľkou Vladimirou Jakouběovou, etnografkou a spisovateľkou, či by pre nás v archívoch nemala nejaký starý recept. Mala - volal sa "Syrob z černobejlí". Ako už je asi podľa názvu pre čiernu bez jasný, recept pochádza z Podkrkonošia a náš Syrob sa teda nemohol pomenovať inak.

Prečo si kúpiť náš Syrob?

Najlepší sirup na svete je ten, ktorý si sami urobíte doma.

Avšak, je to pomerne pracné a zdĺhavé, zašpiníte si pri tom celú kuchyňu a spotrebujete veľa elektrickej energie. Rastliny sú k dispozícii len počas časti roka. A konečne, nie zakaždým sa vám sirup podarí, občas sa v pivnici zakalí, nebodaj - fľaša zkvasí a vybuchne.

Takže pre všetkých, ktorí nemajú čas alebo silu si sirupy vyrábať doma, ponúkame druhé najlepšie sirupy na svete. Celoročne a v stálej špičkovej kvalite.