Doprava zadarmo nad 50 €Všetko čerstvé a skladom

Navigácia

Doprava zadarmo nad 50 €Všetko čerstvé a skladom

Recepty

20. 07. 2017 |

Nealko Mojito Kitl

Nealko Mojito Kitl

Recept na nealkoholické Mojito Kitl Ingrediencie: Kitl Syrob Mätový sóda čerstvá mäta citrón a limetka Postup prípravy: Do pohára nakrájame na väčšie kusy citrón a limetku, ktoré ľahko roztlačíme, aby pustili šťavu. Pridáme čerstvú mätu, ľad a mätový sirup. Na pol litra limonády stačí veľký štamprlík mätového sirupu Kitl. Všetko dobre premiešame a zalejeme sódou. Máte radi Mojito? Nemáte vždy po ruke trstinový cukor a veľa čerstvej mäty?...

Čítajte viac
20. 06. 2019 |

Mätový cheesecake Mojito

Mätový cheesecake Mojito

Recept na mätový cheesecake Mojito od Kitla Vyskúšajte ľahký osviežujúci mätový cheesecake od Kitl. Svojích  priateľov, deti aj príbuzných zaručene potešíte. ;) Ingrediencie na korpus: 150 g maslových sušienok 80 g masla Ingrediencie na náplň: 250 g Mascarpone 500 g tvarohu (z vaničky) 2x Smetana  na  šľehanie (33 %)   3 limetky Kitl Syrob Mätový 1 želatinový ztužovač za studena  Postup: Na výrobu korpusu najskor rozmixujeme...

Čítajte viac
25. 07. 2018 |

Domáce malinové smoothie s mätou

Domáce malinové smoothie s mätou

Recept na domáce mätovo-malinové smoothie Ingrediencie: 150 g čerstvých alebo mrazených malín 200 ml mlieka 1 banán 1 malý štamperlík Mätového sirupu Kitl Postup: Všetky suroviny spolu dohladka rozmixujte. Pre zriedenie prilejte trochu vody alebo mlieka. Ozdobte malinami a lístočkami mäty.  

Čítajte viac
21. 02. 2018 |

Limetkovo-mätová torta Kitl

Limetkovo-mätová torta Kitl

Limetkovo-mätová torta Kitl (Recept pre 6 osôb.) Ingrediencie: 1 balenie maslových sušienok 70 g mäkkého masla 1 sladené kondenzované mlieko 20 ml limetkovej šťavy 100 ml mätového Kitl Syrobu 2x150ml šľahačky kôra z jednej limetky vanilková aróma alebo vanilkový cukor Príprava: Rozdrvte maslové sušienky valčekom alebo v mixéri a zmiešajte ich spolu s mäkkým maslom na konzistentnú hmotu. Pečte na 180° C počas 7-8 minút, aby cesto (základ)...

Čítajte viac