Navigácia

Višňová ľadová káva Kitl

22. 07. 2020 | Recepty
Višňová ľadová káva Kitl

Ingrediencie:

  • 1 veľký panák Višňového Syrobu Kitl (cca 1 cm v pohári Kitl)
  • našľahané mlieko - studená mliečna pena
  • 40 ml výrazné horké plnej kávy
  • ľad

Postup:

  1. Vysokú servírovací pohár (ideálne pohári Kitl;)) naplňte do ¾ ľadom.
  2. Pridajte panáka višňového sirupu Kitl (cca do výšky 1 cm od dna pohára)
  3. Pripravte si studenú mliečnu penu v šľahači a potom ju prelejte sirup s ľadom.
  4. Na záver pridajte výraznú horkú plnú kávu. (Napr. Freddo Intenso v lete, po lete potom napríklad Arpeggio)

Višňový Syrob Kitl objednávajte v sekcii Výrobky Kitl Syroby.