Navigácia
Syrob Bazový 500 ml
Syrob Bazový 500 ml
Poctivý hustý sirup z ručne zbieraných čerstvých kvetov bazy čiernej. Kvety sú z vlastných BIO odrodových kríkov. Je bohatý na látky aromatické aj zdraviu prospešné. Je skvelý pre prípravu osviežujúcich domácich limonád. Zaliaty horúcou vodou a ozdobený kúskom jabĺčka a klinčekmi, ho môžete vychutnať ako skvelý horúci nápoj.
Ďalšie informácie
Hmotnosť | 1010 g |
---|---|
Rozmery | 63 x 63 x 273 mm |
Objem | 500 ml |
Alkohol | 0% |
EAN | 8595251000401 |
Ks v kartóne | 6 ks |
Katalógové číslo | 1622 |
Záruka | 18 Mesiacov |
Recepty z Syrob Bazový 500 ml
Bazový koktail HUGO

Recept na bazový koktail HUGO Ingrediencie: Bazový Syrob Kitl Prosecco sóda limetka a mäta Postup prípravy: Do vysokého pohára s ľadom dáme čerstvú mätu a na plátky nakrájanú polovicu limetky. Pridáme Bazový Syrob Kitl a trochu sódy. Premiešame a všetko zalejeme Proseccom. Môžeme ozdobiť polmesiačikom limetky. Koktejl Hugo je ľahký alkoholický nápoj, ktorý si obzvlášť v lete obľúbi každý dospelý. Je veľmi osviežujúci a skvele chutí. V...
Čítajte viacOsviežujúci bazový dezert

Osviežujúci bazový dezert Kitl Ingrediencie: Smotana na šľahanie Syrob Bazový Vanilková zmrzlina Ovocie (jahody, čučoriedky, maliny) Čerstvá mäta Postup: Vyšľahajte smotanu na šľahanie do tuhej šľahačky. Do ušľahanej šľahačky na záver pridajte bazový sirup a zľahka premiešajte. Do širokého servírovacieho pohára dajte na dno vanilkovú zmrzlinu. Potom pridajte čerstvé ovocie a šľahačku. Dezert ozdobíte lístkami čerstvej mäty a prípadne...
Čítajte viacBazový cheesecake Kitl

Recept na bazový cheesecake Ingrediencie na korpus: 350 g cereálnych sušienok 100 g masla 20 g práškového cukru/sladidlo Ingrediencie na náplň: 4 vajcia 2 PL citrónovej šťavy 900 g mäkkého tvarohu 500 g kyslejsmotany 100 ml Bazového sirupu Kitl vanilkový struk / vanilkové flavdrops Postup: Na výrobu korpusu najskôr rozmelníme sušienky. Tie potom spojíme s maslom a cukrom. Takto vytvorenú hmotu natlačíme do tortovej formy o...
Čítajte viacHorúci nápoj Kitl pri nádche a nachladnutí

Recept na horúci nápoj Kitl pri nádche a nachladnutí Tento recept na horúci nápoj je skvelý pre milovníkov čiernej bazy, vôna škorice a smrekového ihličia. A ak sa zároveň pýtate, "Ako uvolniť upchaný nos?", pretože máte zároveň nádchu a ste tak trochu nachladnutí – pridaný Smrkáček je pre tieto prípady ako stvorený, pretože ten nos uvolňuje. Ingredience: 1 liter vody 2 stredne veľké jablká 10 kusov klinčekov 2 kusy celej škorice 1-2 lyžice Bazového sirupu Kitl...
Čítajte viacBacilový trojboj

Jeseň je jednoznačne aj obdobím chrípky a ochorení. Pripravili sme Vám preto recept na hotový nápoj, ktorý Vám zaiste pomôže. Recept "Bacilový trojboj" so zázvorom Ingrediencie: Kitl Syrob Zázvorový čerstvo natrhané kvety bazy čiernej (mimo sezóny možete použiť Kitl Bazový sirup) plátky citróna a plátky čerstvého zázvoru Postup: Do kvetinového nápoja lebo horúceho nápoja nalejte zázvorový sirup. Pridajte čerstvo natrhané kvety čiernej bazy. V prípade,...
Čítajte viacMakovo-limetkové lievance s bazovým sirupom

Recept na Makovo-limetkové lievance s bazovým sirupom (Vytvoríte až 10 palaciniek strednej veľkosti pre 2-3 osoby.) Ingrediencie: 2 vajcia 120 g hladkej múky 1 lyžička prášku do pečiva 1 lyžička sódy bikarbóny 2 lyžice vanilkového cukru (cca 12 g) 30 g cukru kôra z jednej limetky (cca 1 lyžica) 125 ml cmaru 2 lyžice maku (cca 20 g) trochu masla Kitl Syrob Bazový K podávaniu: práškový cukor na posypanie čerstvé čučoriedky...
Čítajte viac